Turnarounds

Pg Executive Management Consulting

Er din virksomhed på vej i den forkerte retning? Det sker ofte, når den plan man lagde vider sig ikke at holde stik. Vi kan hjælpe dig med at vende skuden og forvandle modgang til vækst.

Hvad er en turnaround?

Pg Executive Management Consulting

Når din virksomhed møder modgang, kan det resultere i et stort økonomisk tab eller mangel på vækst. Vi går ind og analysere på disse modgange, så vi kan se, hvor det er vi skal vende skuden eller lave et såkaldt “turnaround”. 

Vi skaber et overblik over situationen og fastlægger os på en plan, så modgangen kan vendes til vækst. Vi kortlægger den ønskede fremtid for din virksomhed og udarbejder en gennemgribende handlingsplan. Vi står desuden til rådighed med juridisk bistand og et længerevarende sparingsforløb, så vi kan gribe din virksomhed, hvis den skrider, inden planen og de nye greb er kommet ind under huden.

Vi zoomer ind på de sunde aktiver i din virksomhed, så vi nemmere kan sortere de usunde og overflødige fra. Med vores hjælp kan der dannes en følelse af ro omkring situationen, så vi sammen kan få jer på rette spor.

Turnaround fordele

Skal vi hjælpe din virskomhed?

Vil du vide mere

Vi udvikler brugervenlige værktøjer og arbejdsgange, som nemt kan implementeres i jeres virksomhed. Vi sørger for at danne spydspis, så værdifordelingen bliver sund og hviler på et industrielt og fagligt grundlag.